Instructiuni inlocuire sac aspirator - saciaspirator.ro

Cautare saci


Categorii

Producători

Instructiuni de inlocuire a sacului de aspirator

1. Deconectati aspiratorul de la reteaua electrica. Daca aspiratorul porneste accidental in timpul inlocuirii sacului, praful colectat poate fi imprastiat.

2. Deconectati furtunul de aspirare de la aspirator.

3. Examinati sacul cat timp acesta este conectat la aspirator. Daca sacul de aspirator este plin mai mult de jumatate, este indicat sa il inlocuiti. Aspiratoarele mai noi au un indicator pentru umplerea sacul de praf. Inlocuiti-l cand indicatorul arata ca sacul este plin.

4. Deschideti capacul aspiratorului si scoateti sacul din locasul de prindere. Executati aceasta operatiune fara miscari bruste pentru a preveni iesirea prafului din sacul de aspirator.

5. Astupati orificiul de admisie a sacului de aspirator cu clapeta de inchidere igienica. Marea majoritate a sacilor de apirator au clapeta (sau alt sistem) de inchidere igienica care permite sigilarea sacului plin cu praf.

6. Pregatiti sacul nou pentru montarea in aspirator. Impingeti (daca este cazul) materialul care obtureaza orificiul de admisie in interiorul sacului, astfel incat furtunul sa intre corect in acesta (orificiul de admisie). De asemenea, depliati sacul de aspirator astfel incat acesta sa ia forma camerei in care se monteaza.

7. Introduceti sacul de aspirator nou, compatibil cu aspiratorul dumneavoastra. Verificati ca a fost montat corect in locasul de prindere.

8. Inchideti capacul aspiratorului si montati furtunul de aspirare.