Avantajele sacului Perfect Bag - saciaspirator.ro

Cautare saci


Categorii

Producători

Avantajele sacului Perfect Bag

Distrugerea particulelor alergenePerfect Bag 2

Emisia de praf a aspiratorului este redusă aproape la zero (0.01% sau mai puţin) datorită sistemului de filtrare special. Perfect Bag corespunde standardelor de filtrare din clasa M, ceea ce înseamnă că filtrează particulele alergene (cum ar fi polenul, sporii de mucegai, particulele de praf, etc.) şi astfel se elimină sau se reduc în mod semnificativ simptomele reacţiior alergice.

 

Perfect Bag 3Putere de aspirare sporită

Perfect Bag măreşte puterea de aspirare cu circa 20%, reducând astfel durata de timp necesară pentru aspirare precum şi consumul de energie electrică. Fluxul de aer îmbunătăţit permite aspiratorului să funcţioneze mai silenţios şi măreşte durata de viaţă  a aparatului.

 

Durată de utilizare mai marePerfect Bag 4

Perfect Bag are o durată de utilizare cu 60% mai mare (până când se blochează porii, ceea ce duce la reducerea fluxului de aer). Datorită straturilor de filtrare multiple, fiecare având o structură diferită, eficienţa sacului este de trei ori mai mare în comparaţie cu sacii tradişionali din hârtie. Astfel, Perfect Bag poate fi umplut aproape complet, în timp ce sacii tradiţionali trebuie înlocuiţi când sunt parţial plini.

 

Perfect Bag 5Protejarea mediului

Procesul de fabricaţie pentru Perfect Bag se desfăşoară pe o linie de fabricaţie ultra-modernă şi în urma acestuia nu se produc foarte multe deşeuri. În plus, datorită tehnologiei de sudură ultrasonică a materialelor de filtrare, rata de deteriorare a acestora este cu 20% mai mică decât în cazul hârtiei. În urma procesului de producţie de la WORWO nu rezultă ape reziduale şi emisii de gaze, contribuind astfel în mod semnificativ la reducerea poluării mediului. 

 

Calitate superioarăPerfect Bag 6

Controlul complet electronic al calităţii pentru fiecare produs în parte elimină posibilitatea existenţei discontinuităţilor la nivelul materialului de filtrare sau al zonelor de lipire.