Returnarea produselor - saciaspirator.ro

Cautare saci


Categorii

Producători

1.   Renuntarea la cumparare

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a invoca un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor. Returnarea produselor se face in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

2.   Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza TSG DIGITAL MULTIMEDIA SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil pe site http://www.saciaspirator.ro/contact

Produsele sunt expediate catre TSG DIGITAL MULTIMEDIA SRL prin curier fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

3.   Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator (O.U.G Nr.34/2014, art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4).

Rambursarea sumelor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator.