Power Bag - saci pentru aspiratoare profesionale - saciaspirator.ro

Cautare saci


Categorii

Producători

Power Bag - saci pentru aspiratoare profesionale

power-bag-11

POWER BAG:

Saci de aspirator pentru utilizări speciale

Power Bag este unul dintre puţinele tipuri de saci de aspiratoare de pe piaţa din Europa special realizate pentru utilizare profesională.

POWER BAG: pentru utilizare profesională

Sacii de aspirator POWER BAG de la Worwo au fost special realizaţi pentru utilizare profesională. Sacii de aspirator POWER BAG pot fi utilizaţi pe şantiere, pentru spaţii industriale, precum şi pentru aspirarea atelierelor/garajelor sau pentru curăţarea locuinţelor după executarea unor lucrări de renovare.

power-bag-2
power-bag-3

Rezistenţă mecanică foarte mare

Sacii POWER BAG nu se deteriorează dacă:

  • aspiraţi cioburi de sticlă, şpanuri sau alte materiale similare
  • aspiraţi lichide sau suprafeţe umede

Rezistenţă la colmatare

Murdăria din zonele cu construcţii este foarte dificil de îndepărat – deoarece conţine diverse tipuri de particule de praf. Particulele foarte fine, cum ar fi cele din praful de ipsos, sunt foarte problematice, deoarece duc la colmatarea filtrelor. Sacii POWER BAG sunt prevăzuţi cu mai multe straturi speciale de filtrare, pentru a se reduce efectul de colmatare.

power-bag-4
power-bag-5

Confort

Aspiratoarele sunt mult mai silenţioase şi eficiente datorită utilizării sacilor POWER BAG. Un spaţiu de lucru fără praf este mult mai sigur şi contribuie la prelungirea duratei de viaţă a utilajelor şi echipamentelor (în special a celor electronice).

Sănătate şi siguranţă

Există multe profesii care se desfăşoară în medii cu praf şi impurităţi. Toate particulele fine de praf pot fi periculoase pentru cei care sunt expuşi la acţiunea acestora şi unele dintre ele pot fi cancerigene.

power-bag-6